Evenimente corporate

Un sector foarte important al activitatii companiei noastre se axeaza pe suportul oferit companiilor la organizarea evenimentelor planificate.
Oferim servicii complete de organizare, servicii food si non-food pentru training, seminarii, conferinte, aniversari, lansari de produs, petreceri de firma (petrecerea de Craciun, de Pasti), teambuilding party.
Petrecerea poate fi organizata la locatia clientului sau la o locatie propusa de noi in functie de tipicul evenimentului in locatii cum ar fi Cercul Militar, Romexpo, Sala Mare a Palatului, Sala Mica a Palatului, Palatul Snagov, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie etc.

Evenimente:

  • conferinte, coffe break, seminarii, training
  • barbeque, garden party
  • aniversari, lansari produs
  • petreceri de craciun

COFFEBREAK:

  • Tartina sunca afumata- 50 gr./pers.
  • Tartina Sibiu- 30 gr./pers.
  • Rulada de cascaval 50 gr./pers.
  • Minitarte cu fructe si minicroisant cu ciocolata 50g./pers.
  • Buseuri cu ciuperci si branza-50g
  • Fursecuri asortate-50g

BAUTURI:

  • Cafea (zahar,lapte)
  • Ceai
  • Racoritoare Cola,Fanta,Sprite
  • Apa minerala/plata Dorna
  • Suc natural portocale Pffanner

Servicii:

  • Transport
  • Fete de masa
  • Tacamuri,farfurii
  • Chelneri
  • Serviciu bar(lamai, ghiata)

~ APERITIVE (finger food):

~ Rulou sunca si sparanghel 1buc./pers.
~ Rulada de pui 2buc./pers.
~ Rulada de cascaval 1buc./pers.
~ Mozzarella cu rosii si busuioc 1buc./pers.
~ Anchovis pe oua de prepelita 1buc./pers.
~ Chiftelute cu susan si sos sweet & sour 2buc./pers.
~ Tartina somon fumee si capere 1buc./pers.
~ Prosciutto cu pepene galben 50 gr./pers.
~ Frigarui cascaval ,sibiu si masline verzi 1buc./pers.
~ Salada de andive cu pui 100 gr./pers.
~ Cruditati cu sos fromage 100gr./pers.

~ GRATAR (MIXED GRILL):

~ Bratwurst 100g/buc.
~ Ceafa Haiduceasca 150g./pers.
~ Frigarui asortate 150g./pers.
~ Piept de pui aromat 60g./pers.
~ Steak de vita 140 gr.
~ Medalion de somon la chafing 100gr.
~ Salata de muraturi 100g/pers.
~ Salate de sezon asortata 30g/30g/30g
~ Sosuri iute,dulce 50gr./pers.
~ Cos de paine traditional 200gr./pers.

~ DESERT:

~ Placintele asortate de casa(branza cu stafide,mere cu nuci,dovleac)-50g/pers.

~ BAUTURI:

~ Draft beer Tuborg-30l butoi.
~ Cafea (zahar,lapte)
~ Apa minerala Bucovina ,Dorna
~ Racoritoare Cola,Fanta, 0,5l/pers.
~ Sucuri naturale orange,piersici 0,5l/pers.
~ alinca de prune 0,02ml.

~ Optional la cerere :
~ Platou traditional romanesc sorici ghiudem,toba,icre,ceapa/pers.
~ Purcelus de lapte la protap-10kg
~ Berbecut la protap -14 kg.
~ Vitel sau Malac de Suceava la protap-45 kg.

VARIANTE BUFET SUEDEZ

~ Bufet Economy:

~ Vol au vent cu pate -1buc./pers.
~ Pui Shanghai-50g
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g
~ Tartina mozarrella cu rosii-1buc./pers.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Platou de branzeturi cu fructe-50g
~ Rulou sunca afumata cu Edam-1buc./pers.
~ Minisnitel porc-50g
~ Salata China cu pui si sos de lamaie-50g
~ Prajituri de casa asortate-50g

~ Bufet Ana:

~ Tartina somon fume-30g
~ Rulou sunca cu sparanghel-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Vol au vent cu ciuperci-40g
~ Minicordon Bleu-80g
~ Rulada de porc cu masline-40g
~ Rulada de cascaval-40g
~ Roast beef pe salata a la rousse-50g
~ Crochete de peste-50g/pers.
~ Salata de conopida-50g/pers.
~ Minitarte cu fructe-50g

~ Optional meniu cald la chaffingdishes:

~ Medalion somon , sos alb cu creveti,legume asortate-120g/150g
~ Medalion peste spada cu sos de lamaie si brocolli -120g-150g
~ Medalion pui/porc, cartofi taranesti,salata asortata-120g/150g-
~ File mignon porc/pui,sos gorgonzolla,orez in abur-150g/100g.
~ Rulada de vitel cartofi nemtesti,salata 120g-150g-150g
~ Cordon bleu cu buchet de legume salata 150/150
~ Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti ,varza sampanie 200/200
~ Mixed grill(knaker,minifrigarui,bratwurst,ceafa),
crochete,salata varza-150g/150g/150g
~ Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si smantana 150g.
~ Sarmale de porc in foi de varza pe costita cu mamaliguta 150g./150g./150g.
~ Piept de rata indopata pe varza 100g./150g.
~ Ficat de gasca in sos de portocale 80g.

~ PIESE:
~ Somoni,sturioni,umpluti pe salata a la rousse:100g./100g.
~ Purcel de lapte umplut:100g./100g.
~ Curcani umpluti cu mere si castane :100g./100g
~ Gaina moldoveneasca umpluta 100g./100g.
~ Berbecut,vitel de lapte la protap100g.

~ DESERT:
~ Tort martipan cu diferite umpluturi(fructe,ciocolata,bezea).
~ Mini amandine,ecler,rulada ciocolata.

PETRECERE DE CRACIUN (fara optional)

~ APERITIVE:

~ Rulada de vanat 50g/pers.
~ Chiftelute de porc-30g.
~ Zacusca cu ciuperci-50g.
~ Salata de icre crap cu ceapa-30g.
~ Salata de vinete –30g.
~ Branza de burduf in coaja de brad-20g.
~ Telemea de oaie veche-30g.
~ Sunculita taraneasca-30g.
~ Sorici de porc-20g.
~ Ghiuden,babic,salam de sibiu-50g.
~ Cas dulce de oaie-30g.
~ Piftie de porc/curcan-100g.
~ Pasta de branza cu legume-100g.
~ Sarmalute cu mamaliguta ,afumatura si ardei iute-100g.
~ Carnati proaspeti-100g.
~ Ceafa haiduceasca-120g.
~ Salata de muraturi asortate-150g.
~ Sosuri(mustar, sos picant,maioneza)-40g.
~ Paine (chifle, paine neagra, paine cu seminte )-150g.
~ Vitel la protap-40kg.(optional)
~ Curcani aurii umpluti piesa-10kg/buc(optional)
~ Purcei de lapte la tava piesa-14kg/buc.(optional)

~ DESERT:

~ Cozonac cu nuca si stafide 100g.
~ Miniplacinte cu branza si stafide,mere cu nuci-50g(optional)

~ BAUTURI:(optional)

~ Vol au vent cu pate -1buc./pers.
~ Crispy Chicken-50g.
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g
~ Rulada de cascaval-1buc./pers.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Platou de branzeturi cu fructe-50g.
~ Rulou sunca afumata cu Edam-1buc./pers.
~ Prajituri de casa asortate-50g.
~ Tort aniversar 100g.

~ PRIMIRE:
~ Tuica fiarta, colac romanesc

~ APERITIVE:

~ Curcani aurii umpluti piesa-10kg/buc
~ Purcei de lapte la tava piesa-14kg/buc.
~ Rulada de fazan 50g/pers.
~ Chiftelute de porc-30g.
~ Zacusca cu ciuperci-50g.
~ Salata de icre crap cu ceapa-30g.
~ Salata de vinete –30g.
~ Branza de burduf in coaja de brad-20g.
~ Telemea de oaie veche-30g.
~ Sunculita taraneasca-30g.
~ Sorici de porc-20g.
~ Ghiuden,babic,salam de sibiu-50g.
~ Cas dulce de oaie-30g.
~ Platou de peste afumat-30g.
~ Piftie de porc/curcan-100g.
~ Pasta de branza cu legume-100g.

~ MIXED GRILL:(primire cu o cana de Merlot crud sau fiert/100 ml/pers.)

~ Vitel la protap-40kg.
~ Sarmalute cu mamaliguta ,afumatura si ardei iute-100g.
~ Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si stafide 50g./pers.
~ Frigarui asortate-100g./150por.
~ Mititei-2buc.
~ Carnati proaspeti-100g.
~ Pastrama de oaie-100g./150por.
~ Ceafa haiduceasca-120g.
~ Salata de muraturi asortate-150g.
~ Sosuri(mustar, sos picant,maioneza)-40g.
~ Paine(chifle,paine neagra,paine cu seminte )-150g.

~ DESERT:

~ Miniplacinte cu branza si stafide,mere cu nuci-50g

~ APERITIV:

~ Sunculita afumata 30g./pers.
~ Fleischkaesse rulouri cu cruditati 30gr./pers.
~ Tartine cu meetwurst 50gr./pers.
~ Rulada de vitel Mozaic 50gr./pers.
~ Frigarui de cascaval cu chimen 30gr./pers.
~ Rulou de sunca cu pasta de hrean
~ Bretzel cu unt 50gr./pers.
~ Blutwurst 30gr./pers.

~ GRILL:

~ Bratwurst 50gr./pers
~ Knackerwurst 50gr./pers.
~ Nurenberger wurst 30gr./pers.
~ Rauberbraten(ceafa haiduceasca) 150gr./pers.
~ Fleischkaesse cu boabe de mustar si ceapa 100gr./pers.
~ Salata de varza dulce,salata de toamna cu cartofi 100gr./pers.
~ Spaetzle cu varza murata in sos de vin 100gr./pers.
~ Sos de mustar,ketchup,boabe de mustar 50gr./pers.

~ DESERT:

~ Berliner ballen (gogosi umplute cu gem)50gr./pers.
~ Strudel cu mere(Apfelstrudel) 50gr./pers.