Evenimente private

Programul de oferte este dedicat in special persoanelor fizice, tuturor celor care doresc sa organizeze cu prietenii ,cu familia o petrecere pentru cei mari sau pentru cei mici.
De la seara romantica in doi la tortul adus de Mariachi,de la meniuri pentru copii la clovni si picturi pe fata, la nunti, botezuri, zile de nastere, la mese de doliu si comemorare.
Bugetul il faceti singuri sau impreuna cu unul dintre managerii nostri de eveniment. Experienta colaborarii cu specialistii din domeniu va lasa amintiri placute.
Goleste-ti mintea de grijile aprovizionarii, a decorarii casei, sau trupul de oboseala pregatirii bucatelor sau a servirii si debarasarii mesei si pregateste-te pentru amintiri placute si oboseala sanatoasa a unui dans alaturi de persoana iubita.

Evenimente de familie:

  • petreceri pentru cei mici
  • aniversari
  • nunti si botezuri
  • mese de doliu

MENIU CRACIUN SPECIAL

Platouri taranesti

1.Platoul Haiducului 330 gr./pers.:
Sunculita taraneasca 50g.
Babic/ghiudem 30g
Jumari moldovenesti 50g.
Chiftelute taranesti 50g.
Toba de casa 50g.
Sorici proaspat 50g.

2.Platoul Ciobanasul 250g./pers. :
Telemea de oi veche 50g.
Branza de burduf 50g.
Cas/Urda cu marar 50g.
Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)50g.
Fasole batuta 50g.
Salata zacusca 50g

3.Platou Pescaresc 100g./pers.
Tartine icre crap cu stiuca 50g
Rulouri peste marinat 50g.

5.Desert 130g./pers.
Cozonac cu nuca si rahat 80g.
Cornulete asortate cu gem,nuca.50g.

6.Diverse
Chifle, paine taraneasca 200g./pers.
Sosuri(mustar,usturoi,ketchup)100g/pers.
Platouri calde serv.chaffing(13,99 euro/pers.):live cooking la foc deschis*:
Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute la dovleac 250g.
Pomana porcului cu mamaliguta (ceafa,carnaciori,ustroi)la ceaun pe pirostrii 250g.
Coaste marinate la gratar 100gr.
Cartofi taranesti/COPTI LA JAR 100g
Muraturi asortate 100gr

OPEN BAR SANTA
Tuica cruda/fiarta
Lichior de oua
Visinata/afinata
Whisky Jack
Vodca Finlandia
Millwood Whisky Cream
Apa minerala, apa plata Bucovina
Cola, fanta, suc de mere
Vin alb Sauvignon Blanc/ Prahova Valey
Vin rosu Prahova Valey/Merlot(eventual si la butoi)
Vin fiert Nikolaus.
Sampanie Milenium
Suc de portocale Granini
Cafea Nespresso

SERVICII OPTIONALE:
Aranjamentul mesei (fete de masa si huse)
Aranjament floral de craciun
Pom de Craciun
Aranjamentul salii
*Show live parlit porc 120 kg cu ceaun de jumeri si gratar

MENIU CRACIUN STANDARD

1.Platoul Haiducului :
Sunculita taraneasca
Babic/ghiudem
Jumari moldovenesti
Chiftelute taranesti
Toba de casa
Soric

2.Platoul Ciobanasul
Telemea de oi
Branza de burduf
Cas/Urda cu marar
Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)

3.Desert
Cozonac cu nuca
Cornulete

MENIU NUNTA ALL INCLUSIVE 2013

Welcoming :buseuri manciuria,somon,fromag

Gustare la platou

Grujon de salau-30g
Piept de curcan afumat pe salata-30g
Chiftelute cu susan-30g
Rulou sunca si cruditati -30g
Crepes somon-30g.
Terina de pui cu broccoli-30g
Rulada porc taraneasca-1 buc.
Flori de Sibiu cu cascaval-30g.
Rulada de cascaval cu branza si masline-30g.
Ardei,castraveti,

Main Course I

Sarmale in costita(5buc.),mamaliga, si ardei iute 150/100/100g
Sau
Sarmale in costita(3buc.)si sarmalute in vita (2buc),mamaliga,smantana si ardei iute 150/100/100g

Main CourseII

Medalion peste cu baby carrots,brocolli,cartofi noi si sos hollandaise.150/50/50/50g

Main Course III

Babelturm Mixed Grill
Steak haiducesc din ceafa  de  porc
Rulada  de  pui Tandoori
Carnacior Spirala la gratar
Garnitura:Cartofi taranesti cu costita
Salata  de sfecla cu hrean
Sosuri  picante
Paine pe vatra taraneasca

Desert
Tortul miresei(ciocolata,amaretto,fructe,diplomat,martipan).

OPEN BAR STANDARD

Whisky Ballantines
Gin Wembley
Vodca Stalinskaya
Martini
Vin alb Prahova Valey Sauvignon Blanc
Vin rosu Prahova Valey/Feteasca Neagra
Apa minerala,plata Dorna
Bere la draft Tuborg
Apa tonica
Cola, Fanta,Sprite
Sampanie Carl Reh(la primire si la tort)
Cocktailuri de primire

OPTIONALE :

Fantana de sampanie /Fantana de ciocolata
Piramida de fructe
Statui de gheata
Lobby/cascada de apa
Toilete VIP
Limuzina BMW X5
Artificii  8-10min/muzica
Scena/sunet/Dj/lumini
Artisti/Taraf,etc.
Manageri de proiect

SEARA ROMANEASCA

VARIANTA 1 Forma de prezentare:”Bufet Royal Nemtesc” (Bufet suedez +setup 4 stele)  

~ platou „rapsodie pescareasca”:

  ~ somoni umpluti pe salata a la rousse 200 gr.  ~ terina somon 100 gr.  ~ somon fumee pe sos tartar 50 gr.  ~ batog de rechin 50 gr.  ~ cosulete cu salata de fructe de mare 100 gr.  ~ tartina icre manciuria 30g.  ~ grujon de salau 20 gr.  ~ pui de balta 30 gr.
~ Platou „Closca Cu Pui De Aur”
  ~ curcan auriu umplut cu mere si castane 200 gr./pers.
~ rulada de pui mozaic 100 gr./pers.
~ pui aurii 100 gr./per.
~ chiftelute de pui 30 gr./pers.

~ Platou International Europa

  ~ prosciutto cu pepene galben 50 gr.
~ roastbeef pe salata 30 gr.
~ mini cordonbleu 50 gr.
~ legume cu sos fromage 50 gr.
~ branzeturi cu fructe 50 gr.
~ mousse de ficat de gasca 50gr.

~ Platou Cald La Chaufingdisches

~ file mignon cu sos gorgonzola 150 gr./pers.
~ tagliatele/legume pe gratar/legume sote 150 gr
~ sarmalute in foi de vita cu stafide si curcan 100 gr.
~ salata exotica 150 gr.
~ salata asortata 150 gr.

~ Barbeque:

  ~ carnati knaker 100 gr.
~ ceafa haiduceasca 150 gr.
~ steak de manzat 100 gr.
~ frigarui asortate-80 gr.
~ berbecut la protap-80 gr.
~ salata asortata de muraturi-150gr.
~ sosuri asortate(mustar,tartar,picant).
~ cosuri paine taraneasca-150 gr.

~ Desert:

~ cafea (lapte,zahar)-permanent service
~ fructe 100gr./pers.
~ prajituri asortate 150 gr./per

~ SERVICII STANDARD:

   ~ Chelneri-60pers. 
   ~ Bucatari si grataragii-10 pers. 
   ~ Gratare-3 buc. 
   ~ Carbuni-100kg 
   ~ Fete masa , falduri bufet 
   ~ Serviciu bar(lamai,gheata,masline,paie,cocktail decor) 
   ~ Debarasat masa 
   ~ Transport 
   ~ Corturi, umbrele

VARIANTA 2 Forma de prezentare: servire la farfurie (setup 3-4 stele) „PRESIDENT”

~ APERITIV:

~ Mousse de ficat de gasca 50g.
~ Rulou sunca cu sparanghel 50g.
~ Vol au vent icre cu capere 30g
~ Rulada Mozaic 50g.
~ Terina Somon fumee 50g.
~ Tartina icre Manciuria 20 gr.
~ Cocktail de fructe de mare 100 gr.
~ Chiftelute cu susan 30 gr.
~ Lebede umplute cu fructe de mare 30 gr.
~ Decor,lamaie,verdeata.
~ FEL PRINCIPAL 1
~ Caracatita ,grujon de salau,pui de balta cu cartofi natur 30/50/30/100 GR.
~ Sau:
Sarmale in costita cu mamaliguta si ardei iute 150/100 gr.
~ Sau:
Peste spada cu buchet de brocolli 100/120 GR.

~ FEL PRINCIPAL 2
~ Valdostana cu sos Robert si cartofi nemtesti/brocolli 150/150g.
~ Sau:
Bratwurst/pui crocant/medalion porc cu cartofi taranesti 100/50/100/100

  ~ Salata asortata de sezon 150g.


~ DESERT:

~ TORT MADALINA CU SOS DE CIOCOLATA 100G.
~ Cafea Jacobs cu lapte
~ Paine ,sosuri,sare,piper.

OPEN BAR STANDARD:

~ BAUTURI ALCOOLICE:
~ WHISKY BALLANTINES
~ VODCA FINLANDIA
~ GIN BEEFETER
~ MARTINI ALB
~ BERE Tuborg/Skol
~ Vin alb sec Sauvignon Jidvei/Carl Reh W.
~ Vin rosu Merlot Prahova/Carl Reh W./la cerere si fiert

~ RACORITOARE:
~ COCA COLA
~ FANTA
~ KINLEY
~ APA MINERALA DORNA
~ APA PLATA IZVORUL ALB

APERITIV:

  • Sunculita afumata 30g./pers.
  • Fleischkaesse rulouri cu cruditati 30gr./pers.
  • Tartine cu meetwurst 50gr./pers.
  • Rulada de vitel Mozaic 50gr./pers.
  • Frigarui de cascaval cu chimen 30gr./pers.
  • Rulou de sunca cu pasta de hrean
  • Bretzel cu unt 50gr./pers.
  • Blutwurst 30gr./pers.

GRILL:

  • Bratwurst 50gr./pers
  • Knackerwurst 50gr./pers.
  • Nurenberger wurst 30gr./pers.
  • Rauberbraten(ceafa haiduceasca) 150gr./pers.
  • Fleischkaesse cu boabe de mustar si ceapa 100gr./pers.
  • Salata de varza dulce,salata de toamna cu cartofi 100gr./pers.
  • Spaetzle cu varza murata in sos de vin 100gr./pers.
  • Sos de mustar,ketchup,boabe de mustar 50gr./pers.

DESERT:

  • Berliner ballen (gogosi umplute cu gem)50gr./pers.
  • Strudel cu mere(Apfelstrudel) 50gr./pers.

~ BUFET SUEDEZ:

~ Vol au vent cu pate -1buc./pers.
~ Pui Shanghai-50g
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Miniwurst in foietaj 30g
~ Prajituri de casa asortate-50g
~ Rulou sunca cu sparanghel-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Minicordon Bleu-80g
~ Rulada de cascaval-40g
~ Minitarte cu fructe-50g
~ Prajituri de casa asortate-50g
~ Minicroissant 20g.

~ OPTIONAL:

~ Medalion pui/porc, cartofi taranesti,salata asortata-150g/150g
~ Cordon bleu cu buchet de legume salata 150/150
~ Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti ,varza sampanie 200/200
~ Tort martipan cu diferite umpluturi
~ Minifoietaj asortat 50/100g

~ SERVICII:

~ Transport
~ Fete de masa
~ Tacamuri, farfurii
~ Chelneri
~ Serviciu bar

~ APERITIV(montate la farfurie):

~ Pui Shanghai-50g
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Minicordon Bleu-80g
~ Tartina somon fume-30g
~ Rulou sunca cu mozarella-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Vol au vent cu ciuperci-40g
~ Rulada de cascaval-40g
~ Rosii umplute cu pasta de branza-50g

~ FEL PRINCIPAL(montat la farfurie):

~ Sarmale in foi de varza cu afumatura 150g.
~ Friptura de porc impanata la tava cu cartofi nemtesti 100/100.
~ Salata de sezon asortata 150g.
~ Paine asortata 200g.

~ FARFURII PENTRU IMPARTIT
(incl.farfurii si linguri trase in folie sau pachete):

~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Minicordon Bleu-80g
~ Rulou sunca cu mozarella-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Rulada de cascaval-40g
~ Pulpe de pui 1buc/150g.
~ Orez sarbesc 100g.
~ Placinta cu branza 80g.

~ COLIVA

~ SERVICII:

~ Transport
~ Fete de masa
~ Tacamuri, farfurii
~ Chelneri

~ Bufet Economy:

~ Vol au vent cu pate -1buc./pers.
~ Pui Shanghai-50g
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g
~ Tartina mozarrella cu rosii-1buc./pers.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Platou de branzeturi cu fructe-50g
~ Rulou sunca afumata cu Edam-1buc./pers.
~ Minisnitel porc-50g
~ Salata China cu pui si sos de lamaie-50g
~ Prajituri de casa asortate-50g

~ Bufet Ana:

~ Tartina somon fume-30g
~ Rulou sunca cu sparanghel-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Vol au vent cu ciuperci-40g
~ Minicordon Bleu-80g
~ Rulada de porc cu masline-40g
~ Rulada de cascaval-40g
~ Roast beef pe salata a la rousse-50g
~ Crochete de peste-50g/pers.
~ Salata de conopida-50g/pers.
~ Minitarte cu fructe-50g

~ Optional meniu cald la chaffingdishes:

~ Medalion somon , sos alb cu creveti,legume asortate-120g/150g
~ Medalion peste spada cu sos de lamaie si brocolli -120g-150g
~ Medalion pui/porc, cartofi taranesti,salata asortata-120g/150g-
~ File mignon porc/pui,sos gorgonzolla,orez in abur-150g/100g.
~ Rulada de vitel cartofi nemtesti,salata 120g-150g-150g
~ Cordon bleu cu buchet de legume salata 150/150
~ Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti ,varza sampanie 200/200
~ Mixed grill(knaker,minifrigarui,bratwurst,ceafa),
crochete,salata varza-150g/150g/150g
~ Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si smantana 150g.
~ Sarmale de porc in foi de varza pe costita cu mamaliguta 150g./150g./150g.
~ Piept de rata indopata pe varza 100g./150g.
~ Ficat de gasca in sos de portocale 80g.

~ PIESE:
~ Somoni,sturioni,umpluti pe salata a la rousse:100g./100g.
~ Purcel de lapte umplut:100g./100g.
~ Curcani umpluti cu mere si castane :100g./100g
~ Gaina moldoveneasca umpluta 100g./100g.
~ Berbecut,vitel de lapte la protap100g.

~ DESERT:
~ Tort martipan cu diferite umpluturi(fructe,ciocolata,bezea).
~ Mini amandine,ecler,rulada ciocolata.