Despre Ana Catering

Ana Catering este singura companie din Romania care va poate pune la dispozitie garantia celor peste 30 ani de experienta in catering, a unui colectiv medaliat cu bronz la campionatui European de catering, a unui portofoliu format din peste 2.000 de evenimente organizate in Bucuresti si in tara și peste 150.000 de meniuri pregătite.

Ce este cateringul?

Ne-a intrebat toata lumea in anul 1993 cand am introdus acest termen! Acest cuvant care defineste activitatea gastronomica in toata complexitatea ei, de la pregatire, montare, livrare, servire, la debarasare,aceasta activitate care inglobeaza mai multe meserii de la soferi, maestrii bucatari si cofetari, chelneri,picoli, barmani, housemanni, oameni de serviciu la designeri, florari, somelieri, muzicieni, etc. si care ne face noua tuturor viata mai usoara si mai frumoasa!

Care este diferenta intre Ana Catering si concurenta?

Flexibilitate

Ofertele noastre acopera aproape orice buget si pretentii, impreuna cu clientii nostrii mergem in a personaliza oferta pana ce aceasta devine una cu cererea.

Calitate

De la ingrediente pana la servicii totul este atent verificat de events managerii nostri, fiecare detaliu fiind important pentru noi.

Diversitate

De la coffe-break-uri, barbeque, la dineuri si protocoale de gala din cele peste 2oo de variante sigur gasim si una pe gustul si bugetul dumneavoastra.

Prospetime

Produsele noastre sunt procesate intodeauna in ziua evenimentului.

Rapiditate

Pentru situatii de urgenta firma noastra a reusit sa onoreze comenzi de zeci de persoane in mai putin de 4 ore de la preluarea lor.

Seriozitate

Un contract, o confirmare telefonica o strangere de mana si clientii stiu ca se pot baza pe noi.

Prezentare

Fiecare comanda este executata dupa profilul clientului, de la preparate la culorile decorurilor, pana la imbracamintea chelnerilor.

Capacitate

Capacitate de 1.000 de portii la farfurie si 4-5.000 de portii pe bufet suedez si cocktail. Capacitate de executie a 2-3 evenimente simultan.