
Programul de oferte este dedicat in special persoanelor fizice, tuturor celor care doresc sa organizeze cu prietenii ,cu familia o petrecere pentru cei mari sau pentru cei mici.
De la seara romantica in doi la tortul adus de Mariachi,de la meniuri pentru copii la clovni si picturi pe fata, la nunti, botezuri, zile de nastere, la mese de doliu si comemorare.
Bugetul il faceti singuri sau impreuna cu unul dintre managerii nostri de eveniment. Experienta colaborarii cu specialistii din domeniu va lasa amintiri placute.
Goleste-ti mintea de grijile aprovizionarii, a decorarii casei, sau trupul de oboseala pregatirii bucatelor sau a servirii si debarasarii mesei si pregateste-te pentru amintiri placute si oboseala sanatoasa a unui dans alaturi de persoana iubita.
Evenimente de familie:
- petreceri pentru cei mici
- aniversari
- nunti si botezuri
- mese de doliu
PLATOURI TARANESTI
1. PLATOUL HAIDUCULUI:
- Sunculita taraneasca
- Babic/ghiudem
- Jumari moldovenesti
- Chiftelute taranesti
- Toba de casa
- Sorici proaspat
2. PLATOUL CIOBANASUL:
- Telemea de oi veche
- Branza de burduf
- Cas/Urda cu marar
- Legume proapete (rosii, ardei, ridichi, ceapa)
- Fasole batuta
- Salata zacusca
3. PLATOU PESCARESC:
- Tartine icre crap cu stiuca
- Rulouri peste marinat
DESERT:
- Cozonac cu nuca si rahat
- Cornulete asortate cu gem, nuca
SERVICII OPTIONALE:
- Aranjamentul mesei (fete de masa si huse)
- Aranjament floral de Craciun
- Pom de Craciun
- Aranjamentul salii
DIVERSE:
- Chifle, paine taraneasca
- Sosuri (mustar, usturoi, ketchup)
- Platouri calde serv.chaffing (live cooking la foc deschis)*
- Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute la dovleac
- Pomana porcului cu mamaliguta (ceafa, carnaciori, ustroi) la ceaun pe pirostrii
- Coaste marinate la gratar
- Cartofi taranesti/copti la jar
- Muraturi asortate
OPEN BAR SANTA:
- Tuica cruda/fiarta
- Lichior de oua
- Visinata/afinata
- Whisky Jack
- Vodca Finlandia
- Millwood Whisky Cream
- Apa minerala, apa plata Bucovina
- Cola, fanta, suc de mere
- Vin alb Sauvignon Blanc/Prahova Valey
- Vin rosu Prahova Valey/Merlot (eventual si la butoi)
- Vin fiert Nikolaus
- Sampanie Milenium
- Suc de portocale Granini
- Cafea Nespresso
*Show live parlit porc 120 kg cu ceaun de jumeri si gratar
PLATOUL HAIDUCULUI:
- Sunculita taraneasca
- Babic/ghiudem
- Jumari moldovenesti
- Chiftelute taranesti
- Toba de casa
- Soric
PLATOUL CIOBANASUL:
- Telemea de oi
- Branza de burduf
- Cas/Urda cu marar
- Legume proapete (rosii, ardei, ridichi, ceapa)
DESERT:
- Cozonac cu nuca
- Cornulete
SILVER
APERITIV:
- Rosie umpluta cu salata de vinete
- Rulada de cascaval cu mousse de urda si fructe
- Chiftelute de pui cu susan si maslinute umplute
- Cosulet salata a la rousse si pastrama de vita/pui
- Rulou de peste marinat in alga noori/Emmentaler si flori din Sibiu
- Chicken caju stripes cu sos chilly in glass
- Mousse ficat de pasare de casa in cedar
- Buchet de verdeata si masline Kalamata
- Paine la cuptor
FEL PRINCIPAL 1:
- Rondele din file de peste alb (salau/cod) in doua transe cu pastai verzi in sos Meunière/butter lemon, capere si cosulet de dovlecel cu legume mexicane cu verdeata si baby carrots
FEL PRINCIPAL 2:
- Sarmale varza, mamaliguta, smantana kaizer si ardei iute
FEL PRINCIPAL 3:
- Barbeque mix grill din ceafa haiduceasca, piept de pui Tandoori, carnati spirala cu garnitura de cartofi nemtesti si salata asortata de sezon
SAU:
- Cotlet de porc grecesc umplut cu feta, cartofi wedges, tzatziki si salata Kiev.
GOLD
WELCOMING/OPTIONAL:
- Sampanie si minitartine cu anchovis, somon, manciuria sau piscoturi de casa
APERITIV:
- Crevete Tiger si salalata de cruditati pe tarta
- Quiche Lorraine
- Boconcini cu rosii cherry si busuioc
- Rulada de cascaval cu mousse de urda si fructe
- Ciupercute umplute cu Roquefort
- Chiftelute cu susan si maslinute
- Crepes somon California
- Pastrama din piept de pui ananas cu menta si telina pe crostini
- Galantina de porc taraneasca cu hrean
- Buchet de verdeata si masline Kalamata
- Paine la cuptor
FEL PRINCIPAL 1:
- Rondele din file de salau cu flori de somon in doua transe in butter lemon si orez salbatic cu sos de creveti, flori de brocoli
FEL PRINCIPAL 2:
- Mix de sarmale 3+2 varza (porc) si vita (curcan) cu smantana, sos de rosii, mamaliguta cu ardei iute si kaizer
FEL PRINCIPAL 3:
- Doi copacei din file de porc, pui cu rozmarin si garnitura din souffle de cartofi in mar copt, salata de sfecla rosie si hrean
- File mignon de porc si de pui in sonc ardelenesc si cartofi Dauphinoise
OPEN BAR:
PACHET DE BAUTURI ALCOOLICE & NEALCOOLICE:
- Whisky Jack Daniel’s
- Vodca Finlandia
- Campari
- Gin Beefeter
- Bailey’s
- Bere Tuborg
- Vin alb/rosu Magic Wine cramele Oprisor
- Apa minerala si plata Dorna
- Apa tonica Kinley
- Coca-Cola, Fanta, Sprite
- Suc natural Cappy
- Espresso
- Ceai
- Cocktail & long drinks
- Aperol
- Mohito
- Cosmopolitan
PLATINUM
WELCOMING:
- Sampanie si minitartine cu anchovis, somon cu manciuria sau piscoturi de casa
APERITIV:
- Salata de fructe de mare in lime cu sos Calypso
- Ficat de gasca si smochine in aspic Grand Marnier
- Rulada de cascaval cu mousse de urda Prosciutto si pepene galben
- Roastbeef pe salata a la rousse
- Somon fumme California
- Pastrama din piept de rata pe salata de cruditati si portocala caramelizata
- Cosulet de verdeata si masline Kalamata
- Paine la cuptor
FEL PRINCIPAL 1:
- Medalion Somon/Dorada in doua transe in butter lemon si orez salbatic cu sos de creveti si manciuria
SAU:
- File de salau in panko pe cruton de polenta si soufflé de baby spanac
FEL PRINCIPAL 2:
- Mix de sarmale 3+2/varza (porc) si vita (curcan) cu smantana, sos de rosii, mamaliguta cu ardei iute si kaizer
FEL PRINCIPAL 3:
- Turnul Babel din muschi de vitel si file de porc ,pui, ficatel cu ciupercuta si rozmarin si garnitura din soufflé de cartofi cu trufe in mar copt, salata de sfecla rosie si hrean
SAU:
- Pulpa de rata confiata pe salata de varza rosie si cartofi dulci
OPEN BAR:
PACHET DE BAUTURI ALCOOLICE & NEALCOOLICE:
- Whisky Chivas, Jack Daniel’s
- Vodca Absolut
- Campari
- Gin Beefeter
- Sheridan’s
- Bere Carlsberg
- Vin alb/rosu Magic Wine cramele Tohani
- Apa minerala si plata Dorna
- Apa tonica Kinley
- Coca-Cola, Fanta, Sprite
- Suc natural Cappy
- Espresso
- Ceai
- Cocktail & long drinks
- Aperol
- Mohito
- Cosmopolitan
TORT:
- Premium diverse umpluturi
ARANJAMENT SALA:
- Mese 10 pers. + fete de masa ivoire si huse
ARANJAMENTE FLORALE (STANDARD)
TRUSOU VESELA STANDARD/BONUS (LA 100 PERS.)
SERVIRE:
- Chelneri/picoli + bucatari + barmani**
**Tipsul nu este inclus in pret si se estimeaza la circa 10%/echipa
BUFET ROYAL NEMTESC (BUFET SUEDEZ + SETUP 4 STELE)
PLATOU „RAPSODIE PESCAREASCA”:
- Somoni umpluti pe salata a la rousse
- Terina somon
- Somon fumee pe sos tartar
- Batog de rechin
- Cosulete cu salata de fructe de mare
- Tartina icre manciuria
- Grujon de salau
- Pui de balta
PLATOU „CLOSCA CU PUI DE AUR”:
- Curcan auriu umplut cu mere si castane
- Rulada de pui mozaic
- Pui aurii
- Chiftelute de pui
PLATOU INTERNATIONAL EUROPA:
- Prosciutto cu pepene galben
- Roastbeef pe salata
- Mini cordonbleu
- Legume cu sos fromage
- Branzeturi cu fructe
- Mousse de ficat de gasca
PLATOU CALD LA CHAUFING DISCHES:
- File mignon cu sos gorgonzolla
- Tagliatele, legume pe gratar, legume sote
- Sarmalute in foi de vita cu stafide si curcan
- Salata exotica
- Salata asortata
BARBEQUE:
- Carnati knaker
- Ceafa haiduceasca
- Steak de manzat
- Frigarui asortate
- Berbecut la protap
- Salata asortata de muraturi
- Sosuri asortate (mustar, tartar, picant)
- Cosuri paine taraneasca
DESERT:
- Cafea (lapte, zahar) – Permanent Service
- Fructe
- Prajituri asortate
SERVICII STANDARD:
- Chelneri
- Bucatari si grataragii
- Gratare
- Carbuni
- Fete masa, falduri bufet
- Serviciu bar (lamai, gheata, masline, paie, cocktail decor)
- Debarasat masa
- Transport
- Corturi, umbrele
APERITIV:
- Sunculita afumata
- Fleischkaesse rulouri cu cruditati
- Tartine cu meetwurst
- Rulada de vitel Mozaic
- Frigarui de cascaval cu chimen
- Rulou de sunca cu pasta de hrean
- Bretzel cu unt
- Blutwurst
GRILL:
- Bratwurst
- Knackerwurst
- Nurenberger wurst
- Rauberbraten (ceafa haiduceasca)
- Fleischkaesse cu boabe de mustar si ceapa
- Salata de varza dulce, salata de toamna cu cartofi
- Spaetzle cu varza murata in sos de vin
- Sos de mustar, ketchup, boabe de mustar
DESERT:
- Berliner ballen (gogosi umplute cu gem)
- Strudel cu mere (Apfelstrudel)
BUFET SUEDEZ:
- Vol au vent cu pate
- Pui Shanghai
- Tartina muschi file impanat
- Salata de cruditati cu pui si stafide
- Chiftelute cu susan
- Miniwurst in foietaj
- Prajituri de casa asortate
- Rulou sunca cu sparanghel
- Frigarui Sibiu (cascaval, masline umplute)
- Minicordon Bleu
- Rulada de cascaval
- Minitarte cu fructe
- Prajituri de casa asortate
- Minicroissant
OPTIONAL:
- Medalion pui/porc, cartofi taranesti, salata asortata
- Cordon bleu cu buchet de legume salata
- Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti, varza sampanie
- Tort martipan cu diferite umpluturi
- Minifoietaj asortat
SERVICII:
- Transport
- Fete de masa
- Tacamuri, farfurii
- Chelneri
- Serviciu bar
APERITIV (MONTATE LA FARFURIE):
- Pui Shanghai
- Tartina muschi file impanat
- Chiftelute cu susan
- Minicordon Bleu
- Tartina somon fume
- Rulou sunca cu mozzarella
- Frigarui Sibiu (cascaval, masline umplute)
- Vol au vent cu ciuperci
- Rulada de cascaval
- Rosii umplute cu pasta de branza
FEL PRINCIPAL (MONTAT LA FARFURIE):
- Sarmale in foi de varza cu afumatura
- Friptura de porc impanata la tava cu cartofi nemtesti
- Salata de sezon asortata
- Paine asortata
FARFURII PENTRU IMPARTIT:
incl. farfurii si linguri trase in folie sau pachete
- Tartina muschi file impanat
- Chiftelute cu susan
- Minicordon Bleu
- Rulou sunca cu mozzarella
- Frigarui Sibiu (cascaval, masline umplute)
- Rulada de cascaval
- Pulpe de pui
- Orez sarbesc
- Placinta cu branza
COLIVA
SERVICII:
- Transport
- Fete de masa
- Tacamuri, farfurii
- Chelneri
BUFET ECONOMY:
- Vol au vent cu pate
- Pui Shanghai
- Tartina muschi file impanat
- Salata de cruditati cu pui si stafide
- Tartina mozarrella cu rosii
- Chiftelute cu susan
- Platou de branzeturi cu fructe
- Rulou sunca afumata cu Edam
- Minisnitel porc
- Salata China cu pui si sos de lamaie
- Prajituri de casa asortate
BUFET ANA:
- Tartina somon fume
- Rulou sunca cu sparanghel
- Frigarui Sibiu (cascaval, masline umplute)
- Vol au vent cu ciuperci
- Minicordon Bleu
- Rulada de porc cu masline
- Rulada de cascaval
- Roast beef pe salata a la rousse
- Crochete de peste
- Salata de conopida
- Minitarte cu fructe
OPTIONAL MENIU CALD LA CHAFFING DISHES:
- Medalion somon , sos alb cu creveti, legume asortate
- Medalion peste spada cu sos de lamaie si brocolli
- Medalion pui/porc, cartofi taranesti, salata asortata
- File mignon porc/pui, sos gorgonzolla, orez in abur
- Rulada de vitel cartofi nemtesti, salata
- Cordon bleu cu buchet de legume salata
- Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti, varza sampanie
- Mixed grill (knaker, minifrigarui, bratwurst, ceafa), crochete,salata varza
- Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si smantana
- Sarmale de porc in foi de varza pe costita cu mamaliguta
- Piept de rata indopata pe varza
- Ficat de gasca in sos de portocale
PIESE:
- Somoni, sturioni, umpluti pe salata a la rousse
- Purcel de lapte umplut
- Curcani umpluti cu mere si castane
- Gaina moldoveneasca umpluta
- Berbecut, vitel de lapte la protap
DESERT:
- Tort martipan cu diferite umpluturi (fructe, ciocolata, bezea)
- Mini amandine, ecler, rulada ciocolata